Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Briture Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. Briture, ΕΠΕ ιδρύθηκε το έτος 2011 από τον κ. Wang Yao σε Anhui, Κίνα.  ποιος έχει την πλούσια εμπειρία 20years για να παρέχει τα χημικά υλικά, ειδικά στον τομέα του μελανιού εκτύπωσης και της βιομηχανίας χρωμάτων.

 

 

Στο ίδιο χρόνο, συνεργαστήκαμε με Alibaba για την ανάπτυξη της επιχείρησης εξαγωγής και γίναμε για να είμαστε ένας από τους τοπ προμηθευτές στο χημικό τομέα.

 

Το έτος 2017, η Co. του Χογκ Κογκ Briture, που περιορίστηκε ιδρύθηκε.

 

 

Από το 2018, Briture ελέγχθηκε από SGS.

 

Το Briture αφιερώνεται στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και η στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, τα πεπειραμένα μέλη προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμη για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσει πλήρες satisfication πελατών. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής μας, εξετάζουμε την ποιότητα από κάθε batch και τον έλεγχο πάλι πριν από την αποστολή για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα. Προκειμένου να κρατηθεί η σταθερή ποιότητα για τους πελάτες, δεν αλλάζουμε ποτέ την πηγή υλικών. Πιστεύουμε την ποιότητά μας και η υπηρεσία θα φέρει την επιτυχία σε κάθε πελάτη. Κανένα θέμα που επιλέγει ένα τρέχον προϊόν από την επιχείρησή μας ή που επιδιώκει τη βοήθεια εφαρμοσμένης μηχανικής για την αίτησή σας, εσείς δεν μπορεί να μιλήσει στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας για τις απαιτήσεις πρόσβασής σας. Χαιρετίζουμε ειλικρινά τη συνεργασία σας, και ανυπομονούμε να χτίσουμε την επιχειρησιακή σχέση με σας.

Briture, ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στην Κίνα.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. Briture, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2011. Εντούτοις, πριν από αυτό ήμαστε στον επιχειρησιακό τομέα οι χημικές ουσίες από το 2002. Είμαστε πλούσια εμπειρία της κατάστασης αγοράς. Οι προμηθευτές μας είναι φημισμένοι και αξιόπιστοι.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Αριθμός Υπαλλήλων : 5~20

Ετήσιες πωλήσεις : 2,000,0000.00-5,000,000.00

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Briture Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Briture Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Briture Co., Ltd. Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Briture Co., Ltd. Πιστοποιήσεις